Autóhitel BAR-listásoknak

Szerepel a BAR-listán ezért nem tud autót vásárolni? Van megoldás: Kedvező kamatozású autóhitel új és használt autó vásárláshoz. A vásárlás időpontjakor Ön megszerzi a gépjármű tulajdonjogát, a felvett hitelösszeget pedig a futamidő alatt részletekben törleszti. Fedezetül a vásárolt gépjármű szolgál.

  • futamidő: 12-96 hónap - a hitel maximális futamideje 8 év, magánszemélyek esetében 7 év, vállalati ügyfelek esetében 8 év
  • minimum 25% önerő (HUF alapon), egyszeres passzív BAR-listás szereplés
  • passzív BAR-lista esetén kezes bevonása; munkáltatói jövedelemigazolás

Autóhitelt felvenni nem túl bonyolult dolog. Csak néhány iratra van szükség hozzá, és a bankok már utalják is a pénzt. Kivéve, ha Ön szerepel a KHR-listán, amiről ráadásul nem is tud. Ekkor az ajtók bezáródnak, a bankok alkalmazottai pedig egy udvarias mosollyal utasítják el Önt, akármilyen igazolást vitt, bármilyen hitelt akart felvenni. Nos, ennek vége.

Cégünk nem különbözteti meg az ügyfeleket, és ha valaki megtudja, hogy felkerült a listára (a bankoknak ugyanis kötelező lenne értesíteni az ügyfeleiket erről), vagy igen gyanús neki, hogy ott van, hozzánk akkor is nyugodtan fordulhat. Kiderítjük, hogy rajta van-e a listán, és utána olyan hitelformát keresünk, amelyet felvehet akkor is, ha KHR-listatag. Sajnos, ha státusza aktív, vagyis a hiányzó, elmaradt törlesztéseket még nem fizette vissza, akkor nincs lehetősége autóhitel felvételére. Ugyanez a helyzet akkor is, ha több hitele kapcsán, vagy egy hitele kapcsán, de többször felkerült a KHR-listára (vagy elődjére, a BAR-listára).

Ha a fenti feltételeknek megfelel, és hoz magával egy kezest (mint csaknem minden kölcsönnél), valamint egy keresetigazolást (mint szintén oly sok más kölcsönnél) akkor felveheti a kívánt összegű autóhitelt.

A hitel megközelítőleges törlesztéséről tájékozódhat a kalkulátorunk segítségével, de a végső ajánlatot munkatársunk fogja megadni Önnek - ingyen -, ha felveszi velünk a kapcsolatot az előzetes számítás alapján.

Az autóhitelekre vonatkozó általános feltételek a következők:

  • az autóvásárlási hitelt felveheti, ha csupán 25% önerővel rendelkezik,
  • a kiválasztott autó legfeljebb tizenkét éves lehet,
  • a maximális futamidő nyolc év (magánszemélyek esetében 7 év, vállalati ügyfelek esetében 8 év), de használt autó vásárlása esetén úgy kalkuláljon, hogy az autó a hitel lejártakor legfeljebb 15 éves lehet,
  • felvehető euróban vagy forintban,
  • nem kötelező cascót kötnie, ezzel is spórolhat

Ha a fentiek elnyerték tetszését, kérje munkatársaink segítségét, elintézzük Önnek a hitelt.