Autóvásárlási hitel

Kedvező kamatozású hitel új és használt autó vásárláshoz. A vásárlás időpontjakor Ön megszerzi a gépjármű tulajdonjogát, a felvett hitelösszeget pedig a futamidő alatt részletekben törleszti. Az autóhitel fedezetéül a vásárolt gépjármű szolgál.

  • Futamidő: 12-96 hónap. Magánszemélyek esetében 84 hó, vállalati ügyfelek esetében 96 hó.
  • Feltétel: minimum 25% önerő forint alapon, 40% euró alapon.

A mai helyzetben az autóvásárlás minden eddiginél olcsóbb: a kereskedések sorban viszik lejjebb az áraikat, hogy a nyakukon maradó készlettől megszabaduljanak. Emellett az autóhitelek piacán is folyamatos a mozgolódás: a bankok is tisztában vannak azzal, hogy sokan most vesznek autót, amikor 30-40%-os kedvezményeket is kaphatnak - tehát a bankok sem akarnak lemaradni, hogy azoknak, akik hitelre vennék meg autóikat, minél jobb kölcsönökkel szolgálhassanak.

A megfelelő autóvásárlási kölcsön kiválasztása azonban nem könnyű feladat. Éppen a nagy verseny miatt minden pénzintézet kínál ilyen célú hiteleket, és elég fáradságos munka lenne végignézni minden bank minden hitelének leírását. Természetesen Ön a legjobb - vagyis a legolcsóbb - hitelt akarja felvenni. Hogyan lehetne megoldani a problémát?

A válasz: forduljon munkatársainkhoz, akik sok éves ügyintézési tapasztalattal biztosítják, hogy Ön a legjobb hitelkonstrukcióhoz jut hozzá, ha minket választ.

Hadd mutassuk be az általunk kínált autóhitelek feltételeit nagy vonalakban:

  • az autóvásárlási hitel 25% önerővel felvehető,
  • a megvásárolni kívánt autó lehet új vagy használt, utóbbi esetben nem lehet 12 évesnél öregebb,
  • a maximális futamidő hét/nyolc év, de vegye figyelembe, hogy az autó a hitel lejártakor nem lehet idősebb 15 évesnél,
  • az autó értékének akár 80%-át a bank fizeti ki Ön helyett, a legkisebb igényelhető összeg 300 000 forint,
  • az autó valóban annyiba kerül, amennyiért Ön megveszi: nem kell cascót kötnie az autóra, ha úgy gondolja, hogy a casco felesleges pénzpocsékolás

Az online autóhitel kalkulátorral számítsa ki, mekkora összeghez mekkora törlesztés tartozik. Ha a havi összeg megnyerte a tetszését, lépjen kapcsolatba velünk. Munkatársaink ingyen vállalják az ügyintézést!