Hitel BAR-listásoknak

Feltették az adóslistára és nehezen jut hitelhez? Jó helyen jár, nálunk megvan a megoldás! Az egyszerűsített hitelbírálat révén hivatalos munkáltatói jövedelemigazolás nélkül is tudunk hitelt közvetíteni ügyfeleinknek. Magánszemélyek részére, magántulajdonban lévő ingatlanfedezetre jelzáloghitelt biztosítunk. A hitel 1M-70M forintig, deviza (CHF, EUR) és HUF alapon igényelhető.

KHR-listás (régi nevén BAR-listás) ügyfeleknek is kínálunk hiteleket, melyeket ugyanúgy felvehetnek, mint azok, akiknek a neve nem szerepek a bankok feketelistáján. A megoldás a jelzáloghitel.


A jelzáloghitel egyszerűsített hitelbírálatot jelent, ezért is lehet, hogy a bankok szívesen adnak olyan ügyfeleknek is jelzáloghitelt, akiket máskülönben kizártak volna a hitelezésből. A KHR-listás tagság lehet egy apró botlás eredménye is, azonban a bankok számára jelentheti azt is, hogy egy adós valóban nem tudja (vagy esetleg nem akarja, bár ez ritkább) kifizetni a hitele törlesztőrészletét.

Ha Ön valamikor régen felkerült a listára, de tisztában van azzal, hogy meg tudná fizetni a havi törlesztőrészleteket, nyugodtan belevághat a hitelfelvételbe. És miközben Ön is nyugodt, mert nem kell attól félnie, hogy nem tud fizetni, a bank is megnyugszik, hiszen ha Ön valamiért mégsem fizetne, akkor nekik ott a fedezetül felkínált ingatlan. Ez a KHR-listás ügyfeleknek kínált jelzáloghitel lényege: mindkét oldal jól jár. Ön pénzhez juthat, a bank pedig bebiztosítja magát, és szívesen folyósítja a hitelt.

Melyek tehát a hitelhez jutás feltételei, és milyen kondíciókkal vehet fel jelzáloghitelt?

  • A jelzáloghitelhez értelemszerűn kell egy ingatlan, amely a hitelfelvevő nevén van. A bank ennek az ingatlannak a piaci értékéből számítja ki, hogy mennyi hitelt hajlandó folyósítani. Az értékbecslés után a pénzintézet különböző szorzókkal kiszámítja, hogy ha az ingatlan elárverezésére kerülne a sor, akkor nagyjából mennyiért lehetne eladni. Ezután ennek az összegnek egy részét folyósítják az ügyfélnek.
  • A hitelösszeg tehát az ingatlan/ok értékétől függ, de legalább 1 000 000 és legfeljebb 70 000 000 forint közt mozoghat.
  • A hitel felvehető forintban vagy a sokkal jobb kamatozású devizákban: euróban vagy svájci frankban.
  • Az igénylés egyszerű és gyors, nincs különösebb papírmunka, nem kell keresetigazolás és más, esetenként nehezen beszerezhető iratok.

Nézze meg a kalkulátorral, hogy milyen hitelösszeg mellett mekkora a havi törlesztés. Ha a végeredményt megfelelőnek találja, igényelje ingyenes segítségünket! Munkatársaink hamarosan kapcsolatba lépnek Önnel.