Gyorshitel autófedezettel

Szabad felhasználású hitel, amelyhez saját tulajdonú tehermentes gépkocsija szolgál fedezetül. A gyorshitel összege (amely minimum 300 ezer Ft) a gépjármű EuroTax-értékének akár 80%-áig terjedhet.

Futamidő: 12-96 hónap. A hitel maximális futamideje 8 év. Magánszemélyek esetében 7 év, vállalati ügyfelek esetében 8 év. A gyorshitel futamideje alatt gépjárművét korlátlanul használhatja. A hitel folyósítása a bírálattól számított 3-5. munkanapon megtörténik.

Feltétel: A gyorshitel fedezetéül szolgáló gépjármű szerződéskötéskor nem lehet 12 évnél idősebb.


Az autófedezetes gyorshitel egy meglehetősen új hitelezési forma, kiválói kondícióihoz képest azonban méltatlanul háttérbe szorul. A gyorshitel ezen fajtája a hitelfelvevők minden kívánságát egyszerre tudja teljesíteni: szabad felhasználású, 50 000 000 a maximális értékhatár, tehát komolyabb befektetések finanszírozásához is elég, gyors az ügyintézés, nincs bonyolult hitelbírálat stb.

A bankok csak nemrégiben vezették be kínálatukba ezt a hitelfajtát, ami a jelzáloghitelek egy speciális fajtája. A pénzintézetek szeretnek biztosra menni, ezért kérnek ingatlanfedezetet, keresetigazolást, éves mérleget a hitelkérelmezőktől, és ez a hitel is ebbe a sorba illeszkedik.

Az autófedezetes gyors hitel az ingatlanfedezetes hitelekhez hasonló, de néhány lényeges jellemzőben természetesen eltér. A kihelyezhető hitelösszeg itt jóval alacsonyabb, hiszen egy luxusautó sem ér több százmillió forintot, nem is beszélve a Magyarországon futó gépkocsikról. Emellett a jelzáloghiteltől sokan ódzkodnak, mivel esetleg éppen a családjuk feje felett levő hajlékot kockáztatják, még ha most úgy is látszik, hogy a hitellel semmi gond sem lesz. Lélekben könnyebb olyan tárgyat felajánlani, amely nem olyan nagy értékű, és nem annyira fontos, mint egy ház vagy lakás. Ez lehet például az autó.

A hitelkalkulátorral készítsen előzetes számítást, és ha elégedett az eredménnyel, lépjen kapcsolatba cégünkkel. Mi leintézzük Önnek a hiteligénylést!

Lássuk a részleteket!

  • A felkínált autó EuroTax-értékének akár 80%-át felveheti készpénzben, ha a kocsi (teher- vagy személyautó) nem idősebb 12 évnél.
  • A gyorskölcsön futamideje alatt az autót tovább is használhatja, csupán eladnia nem szabad.
  • A gyorshitel pénzneme szabadon választható: HUF, EUR.
  • A futamidő 12-96 hónap közt változhat. A gyorshitel maximális futamideje 8 év. Magánszemélyek esetében 7 év, vállalati ügyfelek esetében 8 év.
  • Az autó kora a gyors kölcsön lejáratakor 15 év (bizonyos esetekben 12 év) lehet.
  • A minimális hitelösszeg 300 000 forint; a maximálisan kihelyezhető összeg pedig 50 millió forint.

A gyorshitel igényléséhez csupán az Ön személyes okirataira, az autó papírjaira, és jövedelemigazolásra van szükség. A gyorskölcsönt az igénylés benyújtásától számított akár három nap múlva a számláján (vagy a zsebében) tudhatja.