Jelzáloghitel

Szabad felhasználású jelzáloghitel jövedelemigazolás nélkül

Nagyobb összegű és hosszabb futamidejű hiteligényénél válasszon szabad felhasználású hitelkonstrukciót - ilyen a jelzáloghitel.

Nem kell előre meghatároznia, hogy milyen célra szeretné felhasználni, csupán a hitelösszeget kell megjelölnie és mi segítünk, hogy a lehető legnagyobb és legkedvezőbb kamatozású hitelhez jusson.

Felvehető hitelösszeg:

településtől függően a fedezetül felajánlott ingatlan vagy ingatlanok hitelbiztosítéki értékének akár 80%-áig.


A jelzáloghitel az egyik legjobb konstrukció a hitelpiacon. Ismerkedjen meg a részletekkel, és ha úgy érzi, a leírás ráillik az Ön által keresett hitelre, vágjon bele a hitelfelvételbe. Munkatársaink ingyenes segítséget nyújtanak az ügyintézésben!

A jelzáloghitel lényege, hogy az ügyfél felajánl egy jelzálogingatlant, amely fedezetül szolgál a hitelre. Ha tehát az adós nem fizeti vissza a hitelt, a bank megkapja az ingatlant (vagy ingatlanokat, ha több is volt). A jelzáloghitel tehát a bank számára kevés kockázatot jelent, ezért is lehet felvenni azt gyorsan, egyszerűen. A bankok nem vizsgálódnak mélyrehatóan az ügyfél anyagi helyzete után, mert nem fizetés esetén ott az ingatlan. Természetesen a jelzáloghitel nem lenne az egyik legkedveltebb és legidőtállóbb hitelforma, ha a kölcsön felvevőinek nem nyújtana kiemelkedően jó feltételeket. Lássuk, mik is ezek?

A jelzáloghitel felvételéhez szükség van egy ingatlanra, lehet az kert, ház, lakás, telek, iroda stb. A magyar tulajdonlási viszonyok mellett azt mondhatjuk, minden családban van legalább egy ember, akinek a nevén van egy olyan ingatlan, amely felajánlható fedezetül. Az ingatlan értékének 50-75%-a vehető fel hitelben, vagyis a hitelösszegnek nincsen felső határa. Tehát ha Önnek van egy egymilliárd forint értékű ingatlana (termőföld, üzletház stb.), akkor a bank minden további kérdés és akadékoskodás nélkül kihelyez Önnek 500-750 millió forintot. Természetesen ilyen ügyfélből igen kevés van, de a pénzintézetek nem csupán a nagy halakra utaznak, bárki felveheti a kölcsönt!

A jelzálogkölcsön forintban, euróban vagy svájci frankban is igényelhető. A deviza alapú hitelek minden esetben sokkal kedvezőbbek! A hitel futamideje akár 30 év is lehet. A hitelt felvehetik KHR-listás ügyfelek is. Kalkuláljon és kérje munkatársaink segítségét a hitel ügyintézéséhez!