Lakáshitel

Új otthonra vágyik? Vásárolna vagy építene?

Bármelyik lehetőség mellett dönt, mi megoldást találunk és tanácsokkal látjuk el, hogy milyen irányba induljon el. A lakáshitel felvétele esetén a minimális hitelösszeg 1M forint, maximum 30M forint lehet.

A lakáshitelt bármikor költségmentesen, részben vagy teljes egészében előtörlesztheti. A lakásvásárlási hitel akár jövedelem igazolása nélkül is igényelhető, bármilyen (új vagy használt) lakáscélra szabadon felhasználható.


Építéshez vagy vásárláshoz, házhoz, lakáshoz, sorházhoz: a lakáshitelek sokféleképpen felhasználhatók. Mi pedig azért dolgozunk, részint Ön helyett, hogy olyan lakáshitelt találhasson nálunk, amely legjobban megfelel igényeinek.

Lakáshitellel minden bank, takarékszövetkezet és pénzügyi szolgáltató foglalkozik, mivel kedvelt hitelforma, és jó kondíciói miatt elég sokan veszik fel. Igen fontos, hogy Ön ne legyen része annak a csoportnak, akik egyszerűen bemennek egy bankba, és megkötik a hitelszerződést, mindenféle előzetes tájékozódás, a banki ajánlatok összehasonlítása nélkül.

Ha nincs ilyesmire ideje - nem sokan tehetik meg, hogy az interneten vagy személyesen járnak utána a banki ajánlatoknak, akármennyire is sok pénzről van szó - akkor forduljon bizalommal hozzánk!

A bankszektor átfogó ismeretével, a lakás hitelek kondícióinak figyelésével, mindig naprakész információkkal várjuk Önt, és garantáljuk, hogy lakáshitele a legjobb lesz, ami az Ön speciális igényei szerint a piacon elérhető.

A lakáshitelek általános kondíciói

Bár minden lakáshitel más, vannak olyan tényezők, amelyek nagyjából minden esetben ugyanazok:

  • A hitel legkisebb összege 1 000 000 forint, a legnagyobb 30 000 000 forint lehet.
  • A lakáshitel felvehető bármilyen lakás megvételéhez, nem számít, hogy tégla, panel, vályog vagy bármi más az építőanyag, új vagy régi házról, lakásról van szó stb.
  • A lakáskölcsön maximálisan harminc évre vehető fel. A konstrukció egyik nagy előnye, hogy az előtörlesztéshez vagy akár a hitel egyösszegű visszafizetéséhez Önnek nem kell büntetést fizetnie: az előtörlesztés díjmentes és bármikor megejthető!
  • A hitel felvehető forintban, svájci frankban vagy euróban. Mint az összehasonlító táblázatból is kiderül, a forint alapú hitelek a legrosszabbak a három konstrukció közül.
  • Nincs szükség jövedelemigazolásra, sőt KHR-listán szereplő ügyfelek is felvehetik.

Az online kalkulátorral előzetes becslést készíthet a lakásvásárlási hitel várható törlesztőrészletéről. Ha ez megfelel Önnek, kérje munkatársunk segítségét. Ingyen felvesszük Önnel a kapcsolatot és teljesen díjmentesen elintézzük hitelét!